Snowboardlinjen

En blogg startad utav oss som går snowboardlinjen i Tärnaby.

Late November Camp 2011

Kategori: November Camp




Late November Camp 2011

Snowboardlinjen i Tärnaby anordnar för 13e året i rad November Camp. Detta år går Campet av stapeln den 2-3 december och har därav fått namnet Late November Camp. Campet är en helg tillängnad skid och snowboard fantaster som vill få en bra start på säsongen och träffa härliga människor.  Campet är en folkfest och en officell invigning av vår park i Tärnaby.

 

Fredagen den 2 december slår vi upp portarna för vår grymma försäsongspark och vi shreddar hela helgen lång med en grym slopestyle tävling som avslut.

 

Några planerade happenings under helgen:

 

  • Filmvisning med Random Bastards senaste film Tentacle och middagsbuffé.
  • Brädtester med det senaste från bl.a. Lib Tech, Smokin samt tjejbrädor från Gnu.
  • Rail session
  • Spin to win
  • Tjejtävling

 

Early Winter Session är tävlingen vi arrangerar tillsammans med Fjällvindens IK snowboardklubb den 4 december. Det är en enstjärnig TTR slopestyle tävling med start 9.00. Vi välkommnar både snowboard- och skidåkare.

 

För att under fredag och lördag få åka i parken behövs ett Camp-pass som kan köpas på plats eller förbeställas via Fjällvindeln. Vid förbeställningar är Camp-passen billigare. Om ni förbeställer Camp-passen kommer de att kosta 150 kronor, på plats kommer vi att sälja Pass i backen under hela helgen och de kostar då 200 kronor. Passa även på att föranmäla er till TTR-tävlingen, även det kommer bli billigare om ni föranmäler er, 150 kronor föranmält och 200 kronor på plats.

Glöm inte bort att delta i Facebookevenemanget där ni enkelt kan följa uppdateringar om campet.

 

Bo gör du smidigast på Fjällbyn, kontakta dem för bokning på nr. 0954-104 15.
Uppge att du ska vara med i November Camp för nice paketpriser.

 

Resa kollektivt hit? Bästa sätt söderifrån är Lapplandspilens bussar från Stockholm och vi kusten norrut raka vägen till Tärnaby. Det går även flyg från Arlanda till Hemavan där vi kan fixa transfer ifrån till Tärnaby som ligger 2 mil bort. Det går även tåg flera gånger i veckan med byte i Umeå.


Late November Camp har en egen kategori här på bloggen så ni enklare ska hitta info.




Kommentarer

  • FYIT säger:

    ett tips: lägg upp som event på freeride.se ;)

    2011-11-01 | 22:39:05

Kommentera inlägget här: