Snowboardlinjen

En blogg startad utav oss som går snowboardlinjen i Tärnaby.

Slush it i tidningen.

Kategori: Slush It Girl Camp

Slush it girl camp!

Kategori: Slush It Girl Camp

Det har varit en grym helg med grymma tjejer, vi kan inte annat än att vara glada och tacksamma att ni kom och åkte med oss. Mer bilder kommer upp på vår Facebook, så gå gärna in där och kika lite.

Campet höll på över helgen, torsdag till söndag. Goodiebags, tävling, tacobuffé och filmvisning är lite vad som hänt under helgen. Vi har varit peppade och inspirerade trots skador och regn. 

My Svensson och Tove Holmgren kom upp och coachade oss under hela helgen, på fredagkväll hade vi föreläsning som Ida Östensson och Sarah Thorén höll i. Vi kunde inte önskat oss bättre.

/Lina

Pipeläger i Vännäs.

Kategori: Snowboard

Onsdag till fredag hängde vi i Vännäs, åkte halfpipe och coachades av Jonas Gustafsson. För många av oss var det första gången vi provade åka halfpipe. Det var intressant, roligt och vi lärde oss rätt mycket under den korta tid vi var där.

Du kan också!

Kategori: Snowboard

Snowboard hela dagarna, coaching, planering och genomföring av camps och tävlingar, försäsongsträning, park- och shapekurs, plugga andra valfria kurser, osv, osv.. Ja ni som läst här vet vad vi har sysslat med! Tycker ni det låter fett? Är ni lite avundsjuka på hur vi har det? Jag förstår det =) och då är det hög tid att söka inför nästa år!!!!! Läs mer på Storumans folkhögskolas hemsida

/Elsa

Witch way

Kategori: Snowboard







Ett yrtklipp av Ida

Ni har väl inte missat Bloody Sunday?

Kategori: Snowboard

Ni har väl inte missat första avsnittet av Bloody Sunday? Ni kan ha sett detta på Facebook eller rent av på Tackys hemsida. Markus som filmar, åker och tar hjälp av klassen och andra har börjat sätta ihop feta edits.
Ni håller väl koll på dem? Om inte är det ett hett tips.