Snowboardlinjen

En blogg startad utav oss som går snowboardlinjen i Tärnaby.

Höstlovet!

Kategori: Snowboard

Inte vet jag vad de andra gjort under denna vecka men jag fick lappsjuka och drog till Hintertux =) Vi var väl inte jätte flitiga med att filma, men nått blev det iaf!
 

Hintertux 2012 from linus krohn on Vimeo.

 

 
Nu är det höstlov en vecka och vad ryktena säger är liften igång när vi kommer tillbaka!!
Peace!

/Elsa

geggamojja och lite snö

Kategori: Övrigt

November Camp 2012

Kategori: November Camp

November Camp 2012

Snowboardlinjen i Tärnaby anordnar för 14e året i rad November Camp. Detta år går Campet av stapeln den 30 november - 2 december. Campet är en helg tillängnad skid- och snowboardfantaster som vill få en bra start på säsongen och träffa härliga människor. Campet är en folkfest och en officell invigning av vår park i Tärnaby.

 

Fredagen den 30 november slår vi upp portarna för vår grymma försäsongspark och vi shreddar hela helgen lång med en grym slopestyle tvåstjärnig TTR-tävling som avslut på söndagen (även slopestyle för skidåkare).

 

Några planerade happenings under helgen:

 

  • Filmvisning och tacobuffé.
  • Smokin Horrible Rail Jam
  • Grillning
  • Tjejtävling

  • Hopptävling

 

Early Winter Session är tävlingen som Fjällvindens IK freeridesektion arrangerar tillsammans med oss på Snowboardlinjen den 2 december. Det är en tvåstjärnig TTR slopestyletävling med start 9.00. Vi välkommnar både snowboard- och skidåkare.

På denna sida kan ni föranmäla er till Early winter session;

http:/www8.idrottonline.se/TarnaIKFjallvinden-Skidor/Sektioner/SnowboardFreeride/AnmalantillFjallvindenEarlyWinterSession

 

För att under fredag och lördag få åka i parken behövs ett Camp-pass som går att köpas på plats under hela helgen. Camppasset kostar 200 kr och likaså anmälningsavgiften för söndagens tävling går på 200 kr.

Glöm inte bort att delta i Facebookevenemanget där ni enkelt kan följa uppdateringar om campet.

 

Bo gör du smidigast på Fjällbyn, kontakta dem för bokning på nr. 0954-104 16.
Uppge att du ska vara med i November Camp för nice paketpriser.

 

Resa kollektivt hit? Bästa sätt söderifrån är Lapplandspilens bussar från Stockholm och vi kusten norrut raka vägen till Tärnaby. Det går även flyg från Arlanda till Hemavan där vi kan fixa transfer ifrån till Tärnaby som ligger 2 mil bort. Det går även tåg flera gånger i veckan med byte i Umeå.
 
November Camp har en egen kategori här på bloggen så ni enklare ska hitta info.

Edit Storuman Village Jam 2012

Kategori: Event

Storuman Village Jam 2012

Kategori: Event