Snowboardlinjen

En blogg startad utav oss som går snowboardlinjen i Tärnaby.

Just A Little Bit

Kategori: Snowboard

Riktigt än är det inte sommar! Som ni kanske vet har man ett projektarbete när man går på snowboardlinjen och här kommer mitt!  /Elsa

Våren som kom tillslut

Kategori: Snowboard

men terminen börjar lida mot sitt slut. Idag har vi byggt klart det nya tältet och kvällen bestod av lite grillning och snöuobård. Denniskorven och sojakorven från November Camp börjar också ta slut och inom de närmsta dagarna far de flesta i klassen hem till olika delar av Sverige, Norge, Finland.

Imorgon står lite intro i lavin- och snökunskap på schemat och annars tror jag vi tackar för oss och hälsar nästa klass välkommen i Augusti. Några av oss kommer tillbaka, några har andra planer, och är du sugen på att söka tror jag det fortfarande är möjligt!

/Elsa

Vännäs och skottning.

Kategori: Övrigt

Sista åken med lift för denna säsong blev nog i Vännäs! Elsa, Pata och Markus drog till campet de arrangerade där onsdag och torsdag. Förutom lite väl mycket blåst och aprilväder var det fett kul! Nu är vi tillbaka i Tärnaby och idag (och även igår för de som var här) har det grävts och skottats. Vårt tält där vi förvarar rails och boxar krashade i vinter och nu ska vi få ett nytt så vi behövde skotta fram och ta bort det förra.

Annars är det snö och minusgrader, och största frågan är varför det här vädret inte innefann sig när vi faktiskt ville ha det, i november!!