Snowboardlinjen

En blogg startad utav oss som går snowboardlinjen i Tärnaby.

Park- och shapekurs

Kategori: Övrigt

Veckan har gått till sitt slut och vi tackar Linus Krohn för att han kom hit och höll park- och shape kurs med oss samt tränade med oss. Vi fick lov att sätta upp vårt pvc rör och vår ribba i barnbacken, där vi tränade på en hel del olika trick. Vi åkte puder och vi åkte pist. Under dagen idag har vi hållt till i Anjabacken där pistmaskinen flyttat snö och vi har byggt upp en setup som vi tror kommer bli grym.

Förhållandena har inte varit de bästa men vi har gjort vad vi kunnat och vi har fått lära oss bra saker. Nöjda över veckan som varit går vi på jullov, de flesta i klassen reser hem till alla de olika kanter och hörn vi hör hemma medans vissa stannar och håller ställningarna här i byn. Det är dags att vila upp de skador vi ådragit oss under dessa veckor och med det önskar vi på snowboardlinjen er alla en god jul och ett gott nytt år!

/Lina

1 Månad kvar

Kategori: November Camp

Gott folk,  glad lucia och endast en månad kvar till
Super
Late November camp den 13-14 januari 2012
och TTR tävlingen söndagen den 15.

Det sprutas både i Anja och i Parkbacken medan vi sitter inne och har
park och shape kurs med Linus Krohn.

/ Finlandssvenska Ida

Hemavan.

Kategori: Snowboard

Mer snowboard skrevs det i det senaste inlägget och mer snowboard blev det. Vi är och åker varje dag i Hemavan som har fått upp lite boxar och rails, och idag ett hopp.

I veckan åker vi med tränare, Hampus Mosesson. Han har kommit hit för att åka och träna med oss. För det är vi väldigt tacksamma. Vi provar en hel del nya saker och lär oss lika mycket, så vi kan inte annat än att vara nöjda.

/Lina.