Snowboardlinjen

En blogg startad utav oss som går snowboardlinjen i Tärnaby.

Studsmatta

Kategori: Övrigt


Alpineleverna drog söderut och åkte skidor så vi stal deras tid i sporthallen och satte upp studsmattan!!!!


 
 

Juvasshytta

Kategori: Snowboard

Veckan bjöd på en låååång resa, men det var det värt!
 
Kl 7 på söndagsmorgonen begav vi oss iväg, vi fick med oss förstärkning i form av Olivia också.
Efter massa timmar i bussen stannade vi i Trondheim där vi hämtade upp gäst-tränare Lowe Andersson. Efter lika många timmar till var vi framme i vår mysiga hytte med öppen spis =) tyvärr insåg vi att i Norge har inte mataffärerna öppet på Söndagar så det blev bensinmacksmat till middag, men det gjorde inget =)
Gott sov vi och taggade som få var vi när vi började bussfärden upp på glaciären på måndag morgon. Där uppe möttes vi av massa snö, tre hopp och lite väl mycket blåst. Men vädret blev bättre och bättre för varje dag och vi blev nog tillockmed lite solbrända=)
 
 
Tre dagar av go åkning, bra coachingen, kortspelande, norsk skräckfilmsmaraton och en massa kul innan bussen gick långa vägen hem igen! Lite bilder blev det men alla var så peppade att åka ;) Lite filmat av Lowe blev det också så det kanske kan komma en liten edit i veckan=)
 
/ Elsa
 
 

Elsa Paulsson

Kategori: Snowboard

PVC Umeå Del 2

Kategori: Snowboard

Imorgon åker vi

Kategori: Övrigt

Klockan sju på morgonen, i skolbussen hela dagen blir vi. Men när vi är framme så befinner vi oss i Juvass, med andra ord åker vi snowboard på måndag.
 
Här kommer en liten edit från söndagen, pvc åkning i Umeå. Tyvärr tog batteriet slut när jag filmat dem första åken, så en liten uppvärmningsfilm kan man kalla detta. Enjoy.
 

PVC UMEÅ from Moa Enbuske on Vimeo.

/Moa

Vi drog till Umeå!

Kategori: Snowboard

Vi drog en sväng till Ume i helgen för lite skejt och Pvc!
Fredagen började med lite eftermiddagsskejt i Sparken och lördagen fortsatte med mer skejt i Inne lokalen med Inga, Camilla och en dude från You Skate Girl =P
 
Söndagen bjöd på en massa snö utanför ishallen och en sjukt kul dag på PVC! En Edit utlovas =)
Nu sitter vi i klassrummet med träningsvärk i snowboardmusklerna! Det blev inte allt för många bilder, men några lyckades vi knäppa =)
 
/ Elsa






Storuman Village Jam 2012

Kategori: Event

Det är på gång, den 29 september kl.13 kör vi i år igen på Storumans folkhögskola och vi tror vi blir dem första med railjam på snö!
 
Alla snowboard och skidåkare är välkommna, anmälan sker på plats och är gratis. Coop Storuman kommer bjuda på dricka och priserna kommer från SWEF och Utrustad.se i Storuman.
 
Vi ses!
 

Glaciär i Norge

Kategori: Övrigt

Tog med oss några alpin-elever och drog en sväng över på Norska sidan och besökte Oxtindarna, en av Norges största glaciärer! / Elsa